Smartlockr

SmartLockr is een gebruiksvriendelijke en slimme oplossing voor veilige communicatie binnen elke organisatie. Bestanden die worden gedeeld, als ook berichtendie worden verstuurd, blijven beveiligd van begin tot eind. Hiermee biedt SmartLockr een oplossing voor de lange termijn. Door techniek op een slimme manier toe te passen wordt er een compleet platform gecreëerd waar dit mogelijk is: het Intelligent Data Protection Platform. Door het gebruik van Machine Learning en sterke functionaliteiten zoals end-to-end encryptie en twee-factor authenticatie wordt veilige communicatie mogelijk gemaakt.

Het platform focust zich vooral op de grootste veroorzaker van datalekken: het versturen van gevoelige data naar de verkeerde persoon. Door de bewustwording onder de gebruikers te vergroten, het systeem gevoelige informatie te laten herkennen en de gebruiker de kans te geven om verkeerd verstuurde data terug te trekken maakt SmartLockr veilige communicatie mogelijk. Zonder het werkproces onder de gebruikers te verstoren. Sterker nog: deze software is door het gebruik van een API eenvoudig te integreren met applicaties waar al mee gewerkt wordt. Dit betekent werken op een efficiënte en veilige manier.

SmartLockr is daarom zeer gebruiksvriendelijk én werkt daarbij als een slimme en veilige kluis.  Het platform maakt het organisaties mogelijk om veilig te delen, veilig te e-mailen en veilig te communiceren.

VCC is aandeelhouder in SmartLockr en actief in de Raad van Advies om SmartLockr te ondersteunen bij het realiseren van haar internationale groei ambities.