Nexus

Nexus International ontwikkelt bedrijven die zich toeleggen op performance & security monitoring waaronder NetDialog, MeasureWorks en SightLabs in Utrecht. Onze house of brands aanpak stelt onze bedrijven in staat om onafhankelijk te groeien en tegelijkertijd gebruik te maken van synergievoordelen op het gebied van marketing, sales en technologie.

NetDialog biedt vanuit de cloud haar NetX software om de beschikbaarheid, prestaties en het netwerkgebruik van bedrijfskritische applicaties te monitoren. Uitgangspunt hierbij is om applicaties voor eindgebruikers een zo hoog mogelijke beschikbaarheid en performance te geven. MeasureWorks helpt e-commerce managers, product owners en DevOps teams met continue optimalisatie van web performance. Deze performance verbetering leidt tot meer gebruikersgemak en hogere conversie. SightLabs ontwikkelt en levert security monitoring oplossingen die organisaties beschermen tegen de schadelijke impact van geavanceerde en gerichte cyberaanvallen.

Klanten van Nexus zijn multinationals en overheden. VCC is aandeelhouder en is actief als adviseur. Nexus International heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

www.measureworks.nl
www.sightlabs.nl