Workspace 365

Sinds 2010 helpt Workspace 365 mensen vooruit door werk te vereenvoudigen met een adaptive workspace. Workspace 365 past zich aan, aan iemands rol, locatie, apparaat en browser en biedt ze een gepersonaliseerde ervaring. Alles overal hebben is rommelig – daarom bieden zij relevante applicaties, communicatie, documenten en informatie op het juiste moment. Integreer wat al beschikbaar is en stel zowel IT als communicatie in staat om deze adaptive workspace te gebruiken als startpunt of hun huidige werkplek met alle relevante content en apps uit te breiden. Schep orde in de chaos en breng het belangrijke naar het individu met Workspace 365.

Het bevrijdt mensen van IT-beperkingen, waarmee je uren aan moeilijke processen bespaart. Hierdoor krijgen mensen een gelukkiger, productiever werkleven. Aangezien dit geldt voor organisaties wereldwijd, werken ze samen met de partners die organisaties vertrouwen: hun Managed Service Provider (MSP). Workspace 365 wil partners vooruit laten gaan. Om hun werkplekpropositie te verbeteren, ondersteunen zij hen intensief op alle gebieden. Gezamenlijk bouwen ze een volledig collaboratieve relatie op, waarin ze partners helpen om meer waarde te krijgen uit hun huidige en toekomstige producten en diensten, door ze in een whitelabel werkplek aan te bieden.

VCC gelooft in de internationale groeimogelijkheden in deze Workspace Aggregator markt, die, volgens Gartner, “will change the Client Computing landscape”. Behalve met financiering, speelt VCC een actieve rol in de Raad van Advies bij het realiseren van de groeiambities van Workspace 365.