New Day at Work

New Day at Work is met haar Workspace 365 software propositie flink aan de weg aan het timmeren t.b.v. de online werkplek van de toekomst. Een aantal grote ICT marktpartijen staan op het punt de Workspace 365 propositie (internationaal) uit te rollen naar hun resellers en klanten.

Workspace 365 is dé online werkplek bovenop Office 365. Hierdoor ontstaat er meer structuur en hogere productiviteit voor de gebruiker. Workspace 365 doet dit door e-mail,  documenten en bedrijfsprocessen op een overzichtelijke manier aan elkaar te koppelen. De interface van Workspace 365 voorkomt dat men allerlei verschillende programma’s moet openen om te kunnen werken. Om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld agenda, mail, orders, klantgegevens, urenregistratie en documenten hoeft men slechts één keer in te loggen. De werkomgeving van de toekomst is online. Doordat gegevens in de cloud staan, maakt Workspace 365 het mogelijk dat de werkplek via desktop, laptop, tablet en smartphone  eenvoudig bereikbaar is. Ook offline blijven alle documenten beschikbaar. Bedrijfsinformatie kan met Workspace 365 daardoor met het grootste gemak gedeeld of gewijzigd worden.

VCC gelooft in de internationale groei mogelijkheden in deze Workspace Aggregator markt, die, volgens Gartner, “will change the Client Computing landscape”. Behalve met financiering, speelt VCC een actieve rol in de Raad van Advies bij het realiseren van de groeiambities van New Day at Work.