MMOX

MMOX heeft veel ervaring met Cyber Threat Management voor corporates. Met hun nieuw ontwikkelde, innovatieve Cyber Protection Technology Platform, kunnen ze deze bescherming nu ook aan MKB bedrijven aanbieden. De MMOX oplossing omvat een dynamische Active Threat Blocker, inclusief Firewall, IDS/IPC, VPN en bijbehorend dashboard en reporting tools. Het MMOX platform wordt in de markt gezet via strategische partners, waaronder verzekeringsmaatschappijen en coöperaties.

Geavanceerde cyber bedreigingen ontwikkelen zich meestal sneller dan de getroffen organisaties kunnen bijhouden.  Door gebrek aan inzicht in de intenties en werkwijzen van de “aanvaller” is prioriteitstelling van de juiste tegenmaatregelen lastig. MMOX is gespecialiseerd in Cyber Threat Management en onderscheidt zich door duidelijk en feitelijk inzicht te geven in de mogelijke bedreigingen. Hierdoor kan het cyber risico voor haar klanten effectief gereduceerd worden. Met nieuwe methoden en geautomatiseerde technologie, kan MMOX helpen om relevante bedreigingen te identificeren. Deze risico’s kunnen hierdoor al in een vroeg stadium gemitigeerd worden. Resultaat is dat de operatie minder belast en minder complex wordt. Verder kunnen betere strategische keuzes gemaakt worden in relatie tot cyber risico’s.

VCC is aandeelhouder in MMOX en actief in de Raad van Advies om MMOX te ondersteunen bij het realiseren van haar groei ambities.