A passion for growth

Value Creation Capital funds, supports and guides technology companies and their teams to the next level
Focus

Wij investeren alleen in IT en high-tech bedrijven, die willen en kunnen groeien. Binnen IT hebben wij een focus op software (SaaS) en managed services gericht op de zakelijke markt. Het bedrijf moet Nederlandse wortels hebben en heeft reeds betalende klanten. Binnen die doelgroep willen wij waarde creëren door een voorspelbaardere groei te ondersteunen met een lager risicoprofiel.

Ondernemers

VCC is een groep van investerende ondernemers en geen team van investment managers. Wij investeren met ons eigen geld, waardoor er een ander soort commitment ontstaat.

Multi-disciplinair

Ondernemen is niet het maken van spreadsheets. Financiële cijfers zijn bij ons niet het vertrekpunt maar een resultaat van tevreden klanten, excellente processen, schaalbare technologie en uitstekende medewerkers.

Relevante marktkennis en netwerk

Wij investeren alleen in markten die wij in detail begrijpen. We hebben een proven track-record als ook een gedegen netwerk in de B2B -softwaremarkt en managed services.

Hands-on ondersteuning

Veel investeerders beloven hun ondersteuning. Wij leveren die ook en ondersteunen onze deelnemingen hands-on bij praktische en strategische vraagstukken. VCC heeft haar eigen methodologie voor een succesvolle waardecreatie.

Exit planning

Wij streven naar de uiteindelijke verkoop van het aandelenbelang aan een strategische koper, waardoor het bedrijf zich ontwikkelt naar een volgend niveau. VCC heeft een uitgebreid track-record van succesvolle exits.