Cybersecurity in Nederland in kaart

Er gebeurt een heleboel in de Nederlandse cybersecurity markt. Maar wat zijn de hoofdrolspelers? En wat is precies hun rol in het cyber-ecosysteem?
Aldebert Wiersinga, managing partner van Value Creation Capital, heeft tijdens het Access to Capital evenement bij Hague Security Delta dit jaar onderstaande infographic gepresenteerd. Deze infographic bevat startups, scale-ups, corporates en andere organisaties die onderdeel zijn van de Nederlandse cyber security markt.

Deze infographic wordt door Value Creation Capital gebruikt om inzicht te krijgen in relevante bedrijven en ontwikkelingen voor hun Security-of-Things fund, dat zich richt op cyber security startups met een financieringsbehoefte van ca. € 200k- € 1,5milj.

https://www.vcxc.com/themas/security-safety/#gallery

De infographic is tot stand gekomen in partnerschap met HSD en Golden Egg Check. Thomas Mensink van Golden Egg Check helpt Value Creation mee als startup scout en -analist en was zodoende betrokken bij het scouten, indelen en creëren van deze infographic.

We hebben onze uiterste beste gedaan om alle cyber security startups en tech-bedrijven in Nederland in kaart te brengen, maar weten dat het work-in-progress blijft omdat de markt zo snel veranderd. De infographic wordt regelmatig bijgewerkt, mede op basis van input uit het veld.
Hebben we nog bedrijven gemist? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar value@valuecreationcapital.com.

Auteur:

Na zijn studie Financial Engineering & Management aan de Universiteit Twente heeft Thomas Mensink zich toegespitst op het analyseren en beoordelen van startup-bedrijven. Hij is actief als startup-analist bij Golden Egg Check en houdt op die manier in de gaten welke startups in Nederland potentie hebben en/ of financiering ophalen bij (venture capital) investeerders. Thomas is tevens startup scout voor Value Creation Capital. Juist door met een analytische blik naar startups te kijken, kan Thomas het kaf van het koren scheiden. Met analyses en artikelen wil hij bovendien de Nederlandse venture capital ecosysteem transparanter en professioneler maken.

E:  Thomas@goldeneggcheck.com

W: goldeneggcheck.com

Uw email zal niet getoond worden op de website.